Tips om een unieke badkamer te creëren

Wil je de badkamer onder handen nemen alleen wil je het wel uniek houden? Je hebt altijd wel bepaalde trends die in die periode vaker gedaan worden. Of je gaat mee met de trend of je gaat iets heel anders doen. In het geval van de tweede en je wilt iets anders doen, dan moet je zeker verder lezen.

Check de trends van het moment eerst

De trends van het moment zijn belangrijk om eerst te weten. Onthoud wel altijd ook al is iets in een trend en je vindt het mooi, je moet het dan vooralsnog gewoon nemen. Desnoods als je echt iets unieks wilt laat je het aanpassen op een manier dat jij het nog mooi vindt en het toch uniek is. Je kunt vaak ook dingen op maat laten maken. In dat geval weet je zeker dat het uniek is.

Maak vooraf afspraken met instanties die dingen op maat maken. Stel je wilt de badkamer laten betegelen kijk of je zelf tegels kunt samenstellen in de zin van welke kleur of patroon. Misschien dat er iets soortgelijks is, maar door op bezoek te gaan daar en de wensen te bespreken weet je wat er mogelijk is en niet. Geef ook gewoon aan dat je op zoek bent naar iets unieks. 

Net iets anders dan andere

Als we een paar concrete voorbeelden kunnen noemen in de badkamer wat je uniek kan maken. Neem de douchecabine die kan je op zoveel manieren inrichten. Je kunt zelf kiezen wat de deur is, of je een douchewand wilt en hoe die er dan uit komt te zien. Je moet gebruikmaken van een douchewand van glas. Deze kan je zo laten maken en zo laten plaatsen zoals jij het wilt. 

Het maakt niet uit wat de situatie is met een glazen douchewand kan je zoveel bereiken. Hoe de ruimte eruit ziet, waar hij moet staan alles is mogelijk ermee. Ook al heb je een schuin dak bijvoorbeeld en wil je een glazen douchewand, ook dan kan hij gewoon zonder problemen voor je geplaatst worden. Wees er creatief mee!

Badkamer verbouwen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *